nubikk heren
Blog

Nubikk heren schoenen: de laatste trends

Het herfst seizoen komt er weer aan en je weet wat dat betekent: het is tijd voor nieuwe schoenen. Weet je niet welke heren schoenen dit najaar in zijn? Lees hier de laatste schoenen trends voor heren en de Nubikk heren schoenen die perfect passen bij deze trend!

Nubikk heren schoenen

Eerst even iets over het jonge merk Nubikk. In 2012 heeft dit trendy merk de markt betreden met footwear. Het merk komt uit Nederland, maar is ook bekend in Duitsland en België en begint ook de internationale markt te betreden. Hoe heeft dit kleine, Nederlandse merk het zover kunnen schoppen? Dat heeft te maken met hun filosofie: de mooiste inspiratie haal je op straat. De designers van Nubikk halen inspiratie uit het dagelijks leven. Op deze manier creëren zij een high-end collectie die toegankelijk is voor een grote groep mensen.

De Nubikk heren schoenen zijn de afgelopen 5 jaar internationaal heel groot geworden. Het merk bied een diverse collectie aan met schoenen in verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Elk seizoen kijken ze naar de trends. Voor dit seizoen heeft Nubikk gebruik gemaakt van de chelsea boot trend, veterlaarzen, crêpe zolen en bulky witte zolen.

Chelsea boot

De chelsea boot is een erg tijdloze schoen die de afgelopen jaren veel als trend naar voren is gekomen. De schoen heeft een suéde of leren variant en is met veel verschillende outfits te combineren. Het merk Nubbik verkoopt diverse kleuren en versies van deze toffe heren laars. Deze Nubikk heren schoenen geven je een sophisticated, chique look, maar zijn ook ontzettend leuk onder een basic outfit. Deze laars heeft veel mogelijkheden om elke outfit een chique touch te geven.

Hoge sneakers

Diverse merken hebben de hoge sneaker in hun collectie. En terecht, dit model is sportief, stoer en veelzijdig. Nogmaals: een perfecte schoen voor élke outfit. Het merk Nubikk verkoopt deze schoen in diverse kleuren en prints, voor ieder wat wils. Deze Nubikk heren schoenen zijn geïnspireerd op de streetstyle en zijn clean en tijdloos. Het merk maakt gebruik van minimalistische details zoals gouden branding of gedetailleerde veteroogjes. Het streetstyle gevoel wordt duidelijk door de bulky zolen of witte zolen.

Deze Nubikk heren schoenen zien er niet alleen fantastisch uit, maar lopen ook erg goed. Alle Nubikk heren schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals schapenvacht en hoogwaardig leer. Hierdoor hebben de schoenen een groot draagcomfort. Je hoeft dus niet te kiezen tussen een comfortabele of fashionable schoen, met Nubikk heren schoenen is het beide mogelijk!

Geef een reactie