bedrijfsafval inzamelen
Blog

Bedrijfsafval inzamelen met een rolcontainer

Heb je geen zin meer om zelf het bedrijfsafval in te zamelen en te verwerken? Besteed het dan uit aan een bedrijf die daarin gespecialiseerd is. Door een abonnement af te sluiten worden al je zorgen uit handen genomen. Je kunt eenvoudig je bedrijfsafval inzamelen met een gehuurde rolcontainer en vervolgens door dat bedrijf het afval laten verwerken. Zelf heb ik voor MKB-Afval gekozen als inzamelaar en verwerker van mijn bedrijfsafval. Ze zijn veel voordeliger dan de gemeente. Bovendien zit je niet vast aan verborgen kosten en is het mogelijk om je abonnement tussentijds te wijzigen.

Hoe werkt inzamelen van bedrijfsafval?

Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je een nieuwe kunststof rolcontainer. Je kunt vervolgens al je bedrijfsafval verzamelen in je container. Verder kun je je container laten legen op een afgesproken vaste frequentie. Het is een eenvoudig proces waarbij je zelf een aantal dingen kunt bepalen. Denk hierbij aan het formaat van de rolcontainer, de frequentie van het legen van de rolcontainer en op welke datum je dat het liefste wilt. Dat soort dingen kun je zelf aangeven bij het bestelproces. Het is erg gebruiksvriendelijk, want je kunt tussentijds bijvoorbeeld de frequentie wijzigen van het legen van de rolcontainer. Kortom kun je een abonnement kiezen dat precies aansluit bij al jouw wensen en voorkeuren.

Verschillende afvalsoorten

Je kunt bij MKB-Afval terecht voor het laten verwerken van verschillende soorten bedrijfsafval. Zij maken onderscheid in restafval, papier- en kartonafval, organisch afval, glasafval en archiefvernietiging. Bij archiefvernietiging wordt de vertrouwelijke informatie nauwkeurig en verantwoord vernietigd op een beveiligde locatie. Daarnaast is het restafval de enige afvalsoort dat niet meer gescheiden kan worden. Maar dat wordt tijdens de verbranding omgezet in energie en vervolgens weer hoogwaardig hergebruikt. MKB-Afval vindt het scheiden van afval van groot belang. Ze doen veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen hun steentje bij aan een beter milieu.

Alles-in-één abonnement van MKB-Afval

Op het moment dat je een abonnement afsluiten, krijg je een nieuwe kunststof rolcontainer. Deze wordt door MKB-Afval geleegd aan de hand van een bepaalde vaste frequentie. De verschillende prijzen voor het huren van een rolcontainer zijn zogeheten all-in tarieven. Dat betekent dat er een aantal dingen bij het abonnement zijn inbegrepen. Denk hierbij aan het laten leveren van een rolcontainer op locatie, het huren van een rolcontainer, het laten legen van de rolcontainer, het laten verwerken van je afval en diverse milieutoeslagen. MKB-Afval neemt al je zorgen uit handen.

Geef een reactie