slim fit overhemd
Blog

Een slim fit overhemd voor de slanke man

Vind jij het belangrijk om er ook netjes bij te lopen? Heb jij ook problemen met het vinden van de juiste maat voor een overhemd? En word jij het ook zat dat je altijd urenlang je overhemden staat te strijken? Zelf kampte ik ook met deze problemen, maar ik wist daar geen raad mee. Totdat iemand mij wees op een slim fit overhemd. Ik ben een slanke man en kon nooit een overhemd vinden die strak om mijn lichaam zat. Maar het slim fit overhemd is hiervoor de perfecte oplossing.

Wat is een slim fit overhemd?

Een slim fit overhemd heeft een slank gesneden pasvorm en zijn strak getailleerd. Ze mogen strakker zitten dan een normaal overhemd. De slim fit pasvorm is de op één na strakste pasvorm die er is, na de extra slim fit. De strakke pasvorm komt overigens oorspronkelijk uit het modeland Italië. De overhemden beschikken over Italiaanse knopen en een Italian Kent kraag. Deze strak getailleerde overhemden zijn ideaal voor de slanke en modebewuste man. Er zijn verschillende merken die een slim fit overhemd verkopen. Deze zijn strak getailleerd, maar kunnen iets van elkaar verschillen. Hierbij is het belangrijk om voor jezelf te bepalen welke het lekkerste zit.

Voordelen van een slim fit overhemd

Een slim fit overhemd is door de strak gesneden pasvorm perfect voor de slanke man. Het overhemd zit strak om het lichaam heen, omdat deze strak is getailleerd. Er zijn slim fit overhemden van verschillende merken en in verschillende stijlen. Deze overhemden beschikken over net dat beetje meer waardoor ze het zowel zakelijk en in de vrije tijd goed doen. Bovendien zijn ze zowel strijkvrij als kreukvrij. Nu hoef je niet meer urenlang al je overhemden te strijken. Verder zijn ze beschikbaar in allerlei kleuren en zijn goed te combineren met verschillende broeken zoals een pantalon of een jeans. Daarnaast zijn er slim fit overhemden beschikbaar met zowel extra mouwlengte als met een korte mouw. Kortom zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van een slim fit overhemd. Er zit voor ieder wat wils bij!

Slim fit overhemd bij Hemdvoorhem

Ik ben in mijn zoektocht naar een strak overhemd uitgekomen bij Hemdvoorhem. Zij hebben een breed assortiment aan slim fit overhemden. Bovendien hebben ze duidelijk beschrijvingen van hun producten en een overzichtelijk maattabel. Daardoor kun je je goed oriënteren op hun website. En mocht je er niet uitkomen? Dan kun je altijd terecht bij hun klantenservice. Zij kennen het assortiment van voor naar achter en kunnen je voorzien van advies op maat.

Laat een antwoord achter