Blog

De voordelen van het gebruiken van een rvs haspel

Een RVS haspel is een item die veel gebruik wordt door bedrijven om ervoor te zorgen dat alles aan slangen goed georganiseerd is. Dit zorgt ervoor dat alles goed gereinigd blijft en kan je een hoop problemen besparen. Het investeren in een RVS haspel kan je dan ook veel geld en tijd besparen in de toekomst. Bovendien ziet het er ook een stuk netter uit als alle slangen goed opgeborgen zijn. 

 

 

Het besparen van tijd door een RVS haspel

Door gebruik te maken van een rvs haspel kun je een hoop tijd besparen. Doordat de reinigingsslang snel kan worden uitgerold en ingerold hoef je niet zelf alles steeds op te gaan rollen. Zonder een slanghaspel duurt het vaken enkele minuten voordat je een slang mooi kan opbergen. Bovendien is de kans veel groter dat er knopen in komen te zitten dan wanneer je een RVS haspel gebruikt. 

 

 

Geld besparen door te investeren in een RVS haspel

Wanneer je als onderneming geen gebruik maakt van een haspel zullen slangen een stuk meer over de grond worden gesleept. Daarnaast blijven ze vaak liggen na het reinigen. Dit zorgt ervoor dat de slangen een stuk sneller verslijten en aan vervangen toe zijn. Met een RVS slanghaspel heb je een zeer robuust en onderhoudsarm product. Bovendien heeft dit product een zeer lange levensduur en hoef je maar een kleine investering te doen waar je voor een lange periode van kunt genieten. De RVS haspel is ongevoelig voor corrosie en daardoor zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

 

 

De veiligheid van een RVS haspel

NIet alleen zijn er voordelen als het gaat om tijd en geld, maar het is ook een stuk veiliger om een RVS haspel te gebruiken. Door gebruik te maken van en slanghaspel zullen de slangen mooi opgerold aan de muur hangen. Hierdoor kun je niet in de slangen blijven haken en hoeven ze niet op de grond te liggen. Wanneer je kiest voor een automatisch remsysteem op een haspel vermijd je ook nog dat de slangen te snel worden opgerold door werknemers. Ook hierbij kunnen namelijk ongelukken voorkomen.

 

 

Verschillende soorten RVS haspels

Er zijn verschillende type RVS haspels waar jij uit kunt kiezen. Deze producten verschillen op een aantal verschillende punten. Zo verschillen de producten onder andere in remsystemen, zwenk consoles, counter platen en pneumatische aansturing. Als je van plan bent om een haspel te kopen is het dan ook verstandig om hier goed op te letten.

 

Laat een antwoord achter