mistmachine
Blog

Dé oplossing voor beveiliging van jouw winkel

Ben jij eigenaar van een winkel waar veel versproducten worden verkocht of bevat jouw winkel veel spullen van waarde? Dan is het lastig om een goed beveiligingssysteem te vinden. Er zijn allerlei varianten op de markt tegenwoordig, maar niet elke optie is even geschikt. Je wil natuurlijk het liefst een systeem dat geen schade aanricht op jouw producten of waren. In het ideale geval voorkomt het systeem ook nog eens dat de inbrekers überhaupt iets stelen. Dat klinkt natuurlijk te goed om waar te zijn… of niet? Vandaag vertel ik heel werkend Nederland over dé oplossing voor de beveiliging van jouw winkel.

Bijna een wollige deken

De oplossing komt in de vorm van mistbeveiliging. Mistbeveiliging beveiligt jouw winkel door middel van mist. Er wordt namelijk een mistmachine geïnstalleerd. Deze kan uiteraard uit het zicht worden geplaatst. Wanneer het systeem (en dus de mistmachine) geactiveerd worden, stoot de mistmachine een dikke laag mist uit. Deze mist vormt bijna een soort wollige deken over de gehele ruimte. Binnen een mum van tijd heeft de mistmachine zoveel mist uitgestoot, dat je geen hand voor ogen meer ziet. Dat is nog eens handig! Daarom vind ik mistbeveiliging echt dé oplossing voor de beveiliging van winkels en bedrijven.

Volledig veilige mist

De sceptici onder ons zitten natuurlijk nu gelijk al te denken dat die mist schadelijk is. Niets is echter minder waar. De mist die zo’n mistmachine uitstoot is mens-, dier- en milieuvriendelijk. Dat houdt met andere woorden in dat de mist geen schadelijke stoffen achterlaat. Hierdoor blijven al jouw goederen of waardevolle spullen veilig en ongedeerd. Heb je bijvoorbeeld een supermarkt? Dan kun je de producten na activatie van de mistbeveiliging nog steeds verkopen. Kortom, de mistmachine stoot alleen volledig veilige mist uit. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor zowel werknemers als goederen.

Kleinere kans op diefstal

Ten slotte is er nog één groot voordeel te noemen waarom werkend Nederland zo’n mistmachine echt moet overwegen. De kans op diefstal wordt aanzienlijk kleiner wanneer je mistbeveiliging hebt. Wanneer de machines namelijk de dikke laag mist uitstoten, vult de kamer zich. Binnen een paar seconden zie je letterlijk geen hand voor ogen meer. Dat maakt het de inbrekers een stuk lastiger om spullen te jatten. Hoe kun je immers iets stelen dat je niet kunt zien? Precies! Dat is onmogelijk! Daarom is de kans op diefstal aanzienlijk kleiner wanneer je zo’n mistmachine geïnstalleerd hebt. Dus werkend Nederland, waar wachten jullie nog op? Dé oplossing voor beveiliging is mistbeveiliging!

Geef een reactie