werkspot
Blog

Via Werkspot in contact met een professionele vakman

Klussen in huis is niet mijn favoriete bezigheid. Ik ben een amateurklusser met twee linkerhanden. Meestal krijg ik na veel pijn en moeite de kleine makkelijke klusjes wel voor elkaar. Maar dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Ik besteed veel liever mijn klusjes uit, zodat ik meer tijd overhoud voor belangrijkere dingen. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben, kwam ik niet uit bij een klusjesman maar bij Werkspot. Dat is een website waar ontzettend veel verschillende vakmannen staan ingeschreven. Ik kreeg een vertrouwd gevoel van de website nadat ik mijn research gedaan had. Ik kwam veel positieve reacties en reviews tegen. Ik wilde het vervolgens zelf uitproberen en dus plaatste ik mijn klus online.

Wat is Werkspot?

Werkspot is een platform waarop je als consument heel eenvoudig een klus kan plaatsen. Vervolgens ontvang je verschillende voorstellen van de geïnteresseerde en beschikbare vakmannen. De vakmannen die hebben gereageerd op jouw klus kun je heel eenvoudig vergelijken. Je kunt ze bijvoorbeeld vergelijken op basis van ervaring, prijs, reactie en reviews. Als je een vakman hebt kunnen kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en criteria kun je met hem contact opnemen via e-mail of telefoon. Werkspot is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het ook geheel kosteloos en vrijblijvend.

Ook handig voor vakmannen

Werkspot is niet alleen handig voor de consument die niet van klussen houdt, maar ook voor professionele vakmannen. Op de site staan zowel grote projecten als kleine klusjes. Als vakman kun je je gratis inschrijven. Daar zijn verder geen vaste kosten aan verbonden. Met Werkspot kun je als vakman klussen vooruit plannen om verzekerd te zijn van genoeg werk. Daarnaast is het ook handig voor als je te maken hebt met een onverwachte annulering. Overigens is als vakman een geldige KvK-inschrijving een vereiste bij aanmelding op Werkspot.

Mijn keuze voor Werkspot

Ik besteed liever mijn klussen uit, omdat ik niet van klussen houd en het simpelweg gewoon niet kan. Ik laat het liever doen door iemand die daar veel verstand van heeft. Werkspot is voor mij de perfecte oplossing. Het is betrouwbaar en werkt erg eenvoudig. Op de site staan alleen maar professionele vakmannen met een geldige KvK-inschrijving. Mijn eerste ervaring was erg positief en het verliep erg soepel. Voortaan weet ik wat ik moet doen als er mij weer een klus te wachten staat. Niet meer zelf klussen, maar via Werkspot in contact komen met een professionele vakman!

Geef een reactie